fredag den 14. august 2009

Læserbrev, maj 2009

Læserbrev, maj 2009


Kulturbro, erhvervsliv og udvikling.

Vordingborg Kommune har en unik chance for at sætte sit præg på begrebet ”Femern Bælt, den mentale bro” eller ”Femern Bælt, Kulturbro”.
Om ca. 10 år forventes det at broen over Femern Bælt er åben, og inden da har vi mulighed for at ”opdrage” såvel tyskere, skåninge, jyder som københavnere til at stå af motorvejen hos os for at nyde vores skønne natur, 385km kystlinie og vores helt fantastiske kulturhistorie. For at undgå at trafikken bare kører forbi os mellem København og Berlin/Hamburg, skal vi allerede nu gøre en stor indsats for at komme på landkortet som en centralt placeret kommune, og ikke som et udkantsområde eller slet og ret som en motorvejstrækning.
Vordingborg Kommune har både sekretariatsledelsen for Kulturregion Storstrøm og gode poster i Fonden Femern Bælt, og dermed er vejen banet til at tage førertrøjen på.
Vordingborg Kommune har ikke – som Herning Kommune – til hensigt at kunne ses fra månen, men vi skal både ses og opleves fra alle verdenshjørner, ligesom vi skal flyve højt og stort for at trække flere og mere erhverv til kommunen.

Vordingborg Kommunes økonomiske fremtid skal ikke udelukkende bestå af besparelser, men nok så meget af effektivisering og øgede indtægter.

Pia Dahl
Kandidat til Kommunalvalget
Opstillet for Venstre
Adelgade 41, 1.sal
4720 Præstø

Ingen kommentarer:

Send en kommentar